top of page
Szerző képeLakatos-Tóth Olivér

Új Asztali InteractiveBrokers Felület

Frissítve: márc. 8.



Megjelent az új InteractiveBrokers asztali felület, ami nem csak első látásra tűnik egy nagyon hasznos fejlesztésnek. Március 6-án egy részletes tájékoztatón vehettem részt, ahol bemutatták az új platform működését és lehetőségeit.


Ebben a kis cikkben összefoglalom a legfontosabb elemeket, amelyek meggyőztek arról, hogy használjam a felületet.


 

Mit érdemes tudni az InteractiveBrokers TBSZ számlájáról?

 


Az asztali verziót ide kattintva megtalálhatjuk. A letöltés egyszerű és ugyanaz a login panel vár minket, mintha a webes felületen vagy a TWS-be lépnénk be. Az új felületre belépve, egy modern és lesimult platformok kaphatunk, amelynek nagyon sok eleme személyre szabható. Bevallom, Én már akkor elkezdtem használni, amikor még csak "publikus teszt" fázisban volt, de már akkor is éreztem, hogy mennyivel könnyebb használni, mint a TWS-t.


A destop verzióba belépve a jobb felső sarokban kitudjuk választani, hogy melyik portfolionkat szeretnénk kezelni:



Ezután a feltüntetett adatokat, teljes mértékben tudjuk módosítani, beállítani, hogy milyen kezdetleges képernyőt szeretnénk a portfoliokkal kapcsolatban látni:




A bal oldalt található Quote felületen akár már 8 chartot is felhúzhatunk, így aki mondjuk napi kereskedéssel is foglalkozik, egy versenyképes platformot kap arra, hogy minden egy pillanatot elkapjon:


A kedvenc felületem pedig a News lesz, ahol nagyon könnyedén ki lehet bogarászni azokat a híreket, amelyek mozgatják a portfolio értékének a mozgását, hisz szűrni is lehet arra, hogy a cégeiddel kapcsolatos hírek ugorjanak fel számodra:



Összegezve az InteractiveBrokers csapata egy versenyképes terméket raktak össze, ami az Én életemet biztos segíteni fogja. A platform egyszerű, gyorsan tanulható és jó funkcionális szerepet tölt be. Bár a szűz szemnek lehet, hogy bonyolultnak tűnik első látásra, úgy gondolom, hogy pár óra alatt hozzálehet szokni. Kifejezetten várom, hogy bővítsék a terméket és további hasznos elemek kerüljenek bele.

 

Melyik Brókereket Használom 2024-ben?



Comments


OsztalékraHangolva

© 2023 Enigma Fund Management

Bármi kérdésed felmerült?

Keress minket bátran!

bottom of page