top of page
Szerző képeLakatos-Tóth Olivér

Ingyenes és Hasznos Webináriumok Szeptemberben

Az InteractiveBrokers Campus ingyenes webinárjai hasznos lehetőséget biztosítanak a befektetők számára, hogy különböző témákban jó beszélgetéseket és előadásokat hallgassanak meg.

 

📈Miért válaszd az InteractiveBrokerst befektetéshez?



Létezik egy újabb történelmi csúcs vagy korrekció a japán piacon?

2024.09.04 - 11:00


"Mi következik a rekordmagasság után?


A volatilitás emelkedik, miközben a Nikkei 225 szárnyal.


Külföldi alapok áramlása a japán piacra.


A bizonytalanságok aktív kereskedést hoznak a tőkeáttételes és inverz termékekkel."


-Automatikus fordítás







 

Kínai Piaci: Mély Betekintések

2024.09.05 - 16:00


"2024 második felébe lépve Kínában jelentősen javult a hangulat. Bár néhány iparág, például az ingatlanpiac, továbbra is nyomás alatt van, az olyan ágazatok, mint a turizmus, virágzanak. Tavaly egy meglepő 10 millió, többnyire belföldi turista látogatott el Hszian világhírű agyaghadseregéhez, szemben a járvány előtti, 2019-es 2 millióval. Eközben az árérzékeny fogyasztók rekord sebességgel csaptak le az ajánlatokra az idei 6.18-as eladási fesztivál során, amely hasonló a „Black Friday” eseményhez a nyári időszakban. Az idei fesztiválon a JD és az Alibaba először vezettek be AI-alapú eszközöket a vásárlók és a kereskedők számára egyaránt."


-Automatikus fordítás





 

Piaci Struktúra: Egy Jobb Módszer a Részvényportfólió Kezelésére:

2024.09.10 - 18:00

"Kevés dolog bosszantja jobban a befektetőket, mint részt venni egy nagy emelkedésben – majd visszaadni az összes nyereséget. Van-e jobb módja az amerikai részvények kitettségének kezelésére, mint a mozgóátlagok és a nyereségvárakozások? Abszolút. És nem is olyan nehéz. Megmutatjuk a titkot, hogyan használhatja a széleskörű piaci Kereslet és Kínálat elemzését, hogy jobban kezelhesse részvényportfólióit."


-Automatikus fordítás







 

Portfóliód Felturbózása: Lehetőségek Felfedezése a Közmű Szektor ETF-jeiben

2024.09.18 - 18:00

"Fedezze fel a közműszektor változó környezetét, és tárja fel azokat a feltörekvő lehetőségeket, amelyek átalakítják az iparágat. A megújuló energiaforrások fejlődésétől a smart technológiákig ez a webinárium bemutatja azokat a kulcsfontosságú trendeket és innovációkat, amelyek előmozdítják a növekedést és a befektetési potenciált a közműpiacon.."


-Automatikus fordítás













 

🚀Mit érdemes tudni a Tartós Befektetési Számláról? (TBSZ)




Comments


OsztalékraHangolva

© 2023 Enigma Fund Management

Bármi kérdésed felmerült?

Keress minket bátran!

bottom of page