top of page
Szerző képeLakatos-Tóth Olivér

Ingyenes és Hasznos Webináriumok Márciusban

Az InteractiveBrokers Campus ingyenes webinárjai hasznos lehetőséget biztosítanak a befektetők számára, hogy különböző témákban jó beszélgetéseket és előadásokat hallgassanak meg.


Új IBKR Asztali verzió bemutatása:

2024.03.07 - 18:00

"Az IBKR Desktop az Interactive Brokers legújabb asztali kereskedési platformja, amely egyszerűsített felületet nyújt a befektetőknek. Kereskedjen részvényekkel, opciókkal, jövőbeli ügyletekkel és egyéb eszközökkel több mint 150 világpiacról ezen a könnyen használható platformon.

Csatlakozzon hozzánk egy valós idejű bemutatóra, ahol megismerheti a gyors megrendelési ablakot, hogyan tekintheti meg a híreket és kutatásokat, beállíthatja a grafikonokat, valamint elemezheti kedvenc opciós láncolatait és indíthat kereskedéseket. Alaposan megvizsgáljuk a platform konfigurálását, és megmutatjuk, hogyan használhatja a gyorshívó billentyűket a megrendelések beviteléhez és hogyan hozhat létre megrendelési előbeállításokat." (automata fordítás)






 


SGX Piaci és Kereskedelmi Áttekintés:

2024.03.12 - 11:00


Ez a webinárium áttekintést nyújt arról, hogy a Szingapúri részvénypiac kulcsfontosságú aspektusai hogyan alakulnak 2024 elején, és melyek azok a kulcsfontosságú gazdasági események, amelyek az év hátralévő részében globális gazdasági fordulópontokat jelenthetnek vagy nem. A webinárium emellett kitér arra is, hogy az ASEAN régió kulcsfontosságú strukturális témái, mint például a digitalizáció és a fenntartható megoldások, hogyan hatnak a Szingapúri részvényekre. (automata fordítás)






 

A blockchain technológiát alkalmazó vállalatok jól teljesítettek 2023-ban. Folytatódhat ez a lendület?

2024.03.28 - 16:00

A Blockchain először a kriptovalutáknak köszönhetően került be a szótárunkba, azonban ez egy sokoldalú és erőteljes technológia, amely számos alkalmazást és megoldást tesz lehetővé különböző üzleti területeken.

Ebben a webináriumban megvizsgáljuk a piaci trendeket és a vállalatok számára a blockchain technológia használatával elérhető lehetőségeket, ami 2023 egyik legjobban teljesítő témája volt. Emellett bemutatjuk, hogy hogyan segíthet egy sokrétű, index alapú megközelítés abban, hogy kihasználja ezt az innovatív és dinamikus témát.





 

Melyik Brókereket Használom 2024-ben?



Comments


OsztalékraHangolva

© 2023 Enigma Fund Management

Bármi kérdésed felmerült?

Keress minket bátran!

bottom of page