top of page
Szerző képeLakatos-Tóth Olivér

Ingyenes és Hasznos Webináriumok Májusban

Az InteractiveBrokers Campus ingyenes webinárjai hasznos lehetőséget biztosítanak a befektetők számára, hogy különböző témákban jó beszélgetéseket és előadásokat hallgassanak meg.


A 2024-es kereskedői kézikönyv – Az év nagy témái:

2024.05.08 - 18:00


"Csatlakozzon hozzánk egy alapos webináriumra a 2024-es legújabb kereskedési témákról. Grace Chiu, az értékesítési és üzletfejlesztési igazgató, Ázsia, a Direxionnál, megosztja a globális ETF kereskedési pillanatképet és a népszerű kereskedési témákat, különösen az amerikai elnökválasztási évben és a kamatemelési ciklusok végén."


-Automatikus fordítás







 

Going Short the Market Using Broad Sentiment:

2024.05.13 - 18:00

"A részvények eladása népszerű. Azonban veszélyes, nehéz és kiszámíthatatlan is – ha nem alkalmazunk szabályokat és valószínűségeket a saját javunkra.

Ha a részvényeket vagy a piacot eredmények többszörösére vagy egyéb, értékelésen alapuló tényezőre alapozva adod el, akkor nem követed azt, ami a piacot hajtja. Ismered az öreg mondást, „Ne szállj szembe a szalaggal?” Ez ma igazabb, mint valaha, a 98%-ban algoritmikus, 100%-ban elektronikus tőzsdén, ahol a piackészítők mentesülnek az eladásra vonatkozó szabályok alól."


-Automatikus fordítás





 

The Art (and Science) of Building a Diversified Trading Portfolio:

2024.05.14 - 11:00


"Ismerd meg a pénzügyi siker titkait diverzifikált kereskedési portfóliók segítségével: Csatlakozz hozzánk egy tájékoztató webináriumon, ahol belemélyedünk a diverzifikált kereskedési portfólió kialakításának művészetébe (és tudományába). Tanuld meg, hogyan navigálhatsz a különböző piaci körülmények között egy tőkehatékony portfólió kialakításával, amely kihasználhatja, és megvédhet a különböző piaci dinamikáktól, ezzel biztosítva egy erős pénzügyi jövőt."


-Automatikus fordítás





 

New Rate Regimes and the Options-based ETF Revolution

2024.05.15 - 18:00


"Magas kamatok, a tőzsdei kockázat és az új SEC szabályok tömeges elfogadást váltottak ki az alternatív és opciókon alapuló stratégiák terén. Hallgassa meg Matt Kaufman, az SVP és az ETF-ek vezetője a Calamosnál, valamint Kevin Davitt, az Index Opciók Tartalmának vezetője a Nasdaqnál, ahogy megvitatják az opciókon alapuló ETF-ek növekedését és jövőjét."


-Automatikus fordítás



Comentários


OsztalékraHangolva

© 2023 Enigma Fund Management

Bármi kérdésed felmerült?

Keress minket bátran!

bottom of page